O nama

__________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
 
Enigma MC je snovana 2002. godine. Vlasnik je Vladica Blagojević dipl.ecc. Firma je počela je da radi kao trgovinska radnja, da bi u julu 2007. god. promenila pravnu formu u preduzeće 'GROUP ENIGMA MC DOO.
Group Enigma MC se bavi prodajom novih i remontovanih građevinskih mašina, uvoz i prodaja rezervnih delova kao i generalnim remontom.

Sarađujemo sa mnogim poznatim firmama, kako u Srbiji, tako i u BiH , Hrvatskoj I Makedoniji.
Naši kupci su:

u Srbiji: “U.S.STEEL.SERBIA”DOO,RTB BOR,HIP AZOTARA PANČEVO,TITAN CEMENTARA KOSJERIĆ
u B I H: RMU BANOVIĆI, HIDROGRADNJA SARAJEVO, ĐURĐEVIK…
u Hrvatskoj: CESTE ŠIBENIK, LUKA SPLIT…
u Makedoniji: MERMERNI KOMBINAT PRILEP, MAKEDONIJA ŠUME…

U skladu sa zahtevom kupca rezervne delove isporučujemo u najkraćem mogućem roku, kao i da popravke - remont obavljamo u razumnim rokovima i za isto, uz našu ugradnju, dajemo odgovarajuću garanciju u trajanju od 6 meseci ili 1000 radnih sati (u zavisnosti sta pre nastupi ). Na Vaš poziv, u najkraćem mogućem roku, vršimo intervenciju na terenu.

Poveravajući nam odgovarajuce popravke i remonte pomenutih mašina i komponenata kao i nabavku rezervnih delova za iste, na najispravniji i najbrži način doprineti povećanju efikasnosti, racionalnosti i trajnosti Vaše mehanizacije. Kontakt sa našom firmom ponekad znači prestanak višemesečnim traganjem za nekim specifičnim delom mašine. Delove za mašine nekada i nemamo na lageru ali, iskustvo i informacija, na omogućava da veoma u kratkom roku dodjemo do željenog dela.

 
Highslide JS
 
Highslide JS
   
 
Highslide JS
 
Highslide JS
   
 
Highslide JS
 
Highslide JS
   
 
Highslide JS
 
Highslide JS 
   
 
Highslide JS
 
Highslide JS
   
 
Highslide JS
 
Highslide JS
   
     
 

Parunovačka 1-b, 37000 Kruševac

enigma.group.mc@gmail.com

Telefon: +38137/432-578; +38163/103-18-40

Fax: +38137/421-311

________________________________________________________________________
     
service 1
     

© 2015 All Rights Reserved